Spring naar content

Diensten

Betrokken vanaf dag één

Staat u voor de uitdaging om een nieuwe productielijn te ontwerpen, een bestaande lijn te verbeteren of een nieuwe fabriek te bouwen? Onze ervaren en deskundige medewerkers gaan graag met u in gesprek en weten precies welke vragen ze moeten stellen om al uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag. Ons team blijft betrokken tot en met de ingebruikname van de installatie om er zeker van te zijn dat het gewenste eindresultaat gerealiseerd wordt.

Heeft u plannen om uit te breiden of wilt u gewoon eens sparren met een van onze ervaren collega’s? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek!

Hoe wij te werk gaan

Als opdrachtgever bent u voor ons het uitgangspunt. Kampt uw organisatie met capaciteitsproblemen, wilt u nieuwe producten of verpakkingen ontwikkelen, verouderde machines vervangen of procesveranderingen doorvoeren? Dan zijn wij hier graag zo vroeg mogelijk bij betrokken. Door met u in gesprek te gaan ontdekken we welke wensen, behoeften, werkwijze en bedrijfsdoelen er zijn. Een gezamenlijke voorbereiding vinden wij erg belangrijk.

 

In een onafhankelijk advies tellen wij de meest effectieve oplossing voor uw vraagstuk voor. We vertalen uw ideeën in overzichtelijke stappen. U wordt als eindgebruiker nadrukkelijk betrokken in het proces en blijft continue op de hoogte van iedere stap: van ontwerpen, budgetteren en contracteren tot en met de realisatie. We sluiten iedere stap af met een beslisdocument.

 

VME heeft een goed ontwikkelde methodologie om effectieve oplossingen te bieden voor al onze klanten. Door onze aanpak geloven wij erin dat alles ‘in één keer goed’ wordt gerealiseerd. Het Stage Gate-proces zorgt ervoor dat alle relevante belanghebbenden in elke fase van een project tevreden zijn met de oplossing. Het houdt ook in dat iedereen het eens is met de volgende fase, vanaf de allereerste gesprekken tot en met de prestatiebeoordeling na de implementatie.

 

 

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat gegevens naar diensten van derden worden verzonden.