Spring naar content

Projectmanagement

Kunt u iemand gebruiken die de zorgen uit handen neemt van een project? Onze betrokken en gedreven projectmanagers hebben maar één doel: uw project op de best mogelijke manier organiseren & realiseren.

Het begeleiden van een project kan bestaan uit verschillende elementen. Het managen van budget, planning, disciplines, kwaliteit en risico’s kunnen wij samen met u of geheel voor u doen.

Onze projectmanagers hebben een technische achtergrond en zijn de spil tussen de klant, het projectteam en de leveranciers. We onderscheiden verschillende type projecten die ieder een andere aanpak vragen.

  1. Engineeringprojecten
  2. Realisatieprojecten
  3. EPCm projecten

Bij een engineeringproject wordt er een klantvraag door ons opgepakt. Afhankelijk van de grootte en complexiteit kan het zijn dat hier een projectmanager bij betrokken wordt om het NIRAS-team en andere betrokken partijen te coördineren. De projectmanager zal aan de voorkant mee de scope bepalen en hierop sturen op basis van planning en resources.

Om de realisatie van een nieuwe procesinstallatie of verpakkingslijn veilig en volgens planning en budget te laten verlopen kunnen onze projectmanagers ingeschakeld worden. Van het opstellen van tenderpakketten tot de definitieve oplevering van de installatie kunt u worden ondersteund of zelfs geheel ontzorgd.

Een combinatie van bovenstaande komt samen in het derde type projecten ook wel EPC management (EPCm) genoemd. EPCm staat voor engineering, procurement en constructiemanagement. Het EPCm-team ontzorgt geheel omdat bij dit type projectmanagement alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Onze projectmanager neemt namens uw bedrijf de lead binnen het gezamenlijk samengesteld projectteam. In samenwerking wordt het project m.b.v. de stage gate methode doorlopen en steeds verder uitgewerkt naar een detailontwerp. Aan de hand van dit ontwerp wordt het werk, eventueel in verschillende werkpakketten, uitbesteed.

Van de tekentafel tot en met de validatie van de installatie: wij zijn betrokken bij het project met als doel een gewenst eindproduct af te leveren alsof het onze eigen fabriek is.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat gegevens naar diensten van derden worden verzonden.