Spring naar content

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kennis en overdracht

Jaarlijks geven onze collega’s verschillende gastlessen bij scholen. Het maakt ons niet uit of het gaat om de basisschool, middelbare school, het MBO, HBO of de Universiteit. We vinden het belangrijk om de volgende generatie te enthousiasmeren en te onderwijzen op het gebied van voedingsmiddelen, techniek, duurzaamheid enzovoorts.

Daarnaast bieden we graag stageplekken en (afstudeer)opdrachten aan en zijn we voor sommige vakgebieden een erkend leerbedrijf.

Sport en beweging

De Stadsboerderij Eyghentijds is een initiatief in de gemeente Den Bosch waar jong en oud kennismaakt met het boerenleven én waar voorzieningen en activiteiten worden opgezet zoals dagbesteding voor ouderen en gehandicapten. VMEngineering steunde dit initiatief met een sportieve sponsorprestatie.

Meer informatie

Naast onze eigen sportieve prestaties faciliteren we ook graag een ander op het gebied van sport. VMEngineering zorgt ervoor dat de meiden van CMHC goed uitgerust kunnen trainen en warm spelen. Dit doen ze namelijk een trainingsjacks die mede mogelijk zijn gemaakt door VMEngineering en NIRAS.

Natuur en omgeving

Zoals iedereen, maar zeker als speler in de voedingsmiddelenindustrie, zijn we ons bewust van de rol van de natuur, het landschap en de dieren. Een natuurlijke verwerker van grondstoffen sprak ons, mede dankzij ons vakgebied, in het bijzonder aan. De bij! Een zelfs bedreigd insect dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Samen met onze collega’s en een imker onderhouden we twee kasten in de tuin van ons kantoor in Rosmalen. Naast de honing worden we ontzettend blij van de wetenschap dat we een bijdrage leveren aan onze lokale natuur.

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat gegevens naar diensten van derden worden verzonden.