Spring naar content

Over ons

Process en Packaging Engineering met plezier en passie voor food

Kiest u voor VME, dan kiest u voor een professionele partij die al vele jaren actief is in de levensmiddelenindustrie, met name op het gebied van zuivel, kaas, vruchtensappen, babyvoeding en zoetwaren.

VME is de specialist in Process en Packaging Engineering, Hygiënisch Design, Digital Design en het bijbehorende projectmanagement. We ontwerpen volgens de meest recente richtlijnen, codes en standaarden op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Onze opdrachtgevers waarderen onze passie voor food en techniek. Onze filosofie luidt niet voor niets: Enjoy Projects!

Engineering vraagstukken

Gedreven, betrokken en met een flinke dosis kennis en ervaring helpen wij u als levensmiddelenproducent met de meest effectieve oplossingen voor een vraagstuk. Wij begrijpen uw uitdagingen en weten wat er speelt in de branche. VME vertaalt uw ideeën in overzichtelijke stappen naar een werkende productielijn. Het ultieme doel is ervoor zorgen dat u met plezier uw werk beter kunt uitvoeren.

Enjoy Projects

‘Enjoy Projects!’ is bij VMEngineering niet zomaar een kreet. Het zegt alles over onze werkwijze en bedrijfscultuur. We hebben niet alleen zelf veel plezier in onze projecten, we willen ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers en hun werknemers dit ook hebben. Daarom zijn we persoonlijk betrokken bij uw organisatie en streven we samen met u naar een effectievere werkwijze en een efficiënter proces.

Pay-off-Enjoy-Projects-300x188

Part of the Niras group

VME is onderdeel van de Niras Group: een private, wereldwijde consulting groep gespecialiseerd in engineering. De organisatie telt 2,200 medewerkers in 51 kantoren, verdeeld over 27 landen en we voeren projecten uit in 108 landen. Samen bieden we onze klanten, overal ter wereld, een breed palet van diensten aan, met name op het gebied van utilities, operationele optimalisatie en internationaal projectmanagement.

Ons streven is het consultancybedrijf van de volgende generatie te zijn. Onze kennis draagt bij aan het oplossen van grote maatschappelijke uitdagingen, met een focus op het creëren van duurzame oplossingen.

Betrokkenheid

Dat voedingsmiddelen van levensbelang zijn, hoeven we u niet te vertellen. We danken ons bestaan eraan en dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee. VME is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

We geven op verschillende manieren invulling aan MVO, bijvoorbeeld door onze bijdrage aan stadsboerderij Eyghentijds, docentschappen en het ondersteunen van sportieve prestaties en technieklessen op basisscholen.

We investeren graag in ontwikkelingsmogelijkheden van vakmensen, onder andere door studenten te betrekken bij cases en te begeleiden in stageopdrachten of afstudeerprojecten.

We proberen bewustzijn te creëren bij onze medewerkers en klanten op het gebied van de Sustainable Development Goals. Dit doen we niet alleen. Samen met onze partners werken wij aan innovatieve ontwikkelingen die bijdragen aan de levensmiddelenindustrie.

We are ready for the next generation!

SDGS

Historie

1994 Ontstaan VME door oprichter Guido van Mierlo

1994

Ontstaan VME door oprichter Guido van Mierlo

1999 Bob van de Meerendonk voegt zich bij het bedrijf, VME opent een kantoor in Den Bosch

1999

Bob van de Meerendonk voegt zich bij het bedrijf, VME opent een kantoor in Den Bosch

2000 VME zet zich op de kaart in Engeland

2000

VME zet zich op de kaart in Engeland

2002 Guido neemt afscheid van VME en Piet Clement treedt toe tot de directie

2002

Guido neemt afscheid van VME en Piet Clement treedt toe tot de directie

2005 Heroriëntatie activiteiten van Emerging Markets: West-Europa

2005

Heroriëntatie activiteiten van Emerging Markets: West-Europa

2006 VME opent een kantoor in Londen

2006

VME opent een kantoor in Londen

2008 VME UK verhuist van Londen naar Manchester

2008

VME UK verhuist van Londen naar Manchester

2010 VME verhuist van Den Bosch naar Rosmalen

2010

VME verhuist van Den Bosch naar Rosmalen

2012 Jeroen van Lunsen wordt Operationeel Directeur van VME

2012

Jeroen van Lunsen wordt Operationeel Directeur van VME

2015 VME vernieuwt visuele identiteit

2015

VME vernieuwt visuele identiteit

2016 VME opent een kantoor in Sneek

2016

VME opent een kantoor in Sneek

2018 VME wordt onderdeel van Niras Group

2018

VME wordt onderdeel van de NIRAS Group

2019 VME bestaat 25 jaar

2019

VME bestaat 25 jaar

2020 Jeroen van den Boezem wordt directielid en de derde vestiging in Apeldoorn wordt geopend

2020

Jeroen van den Boezem wordt directielid en de derde vestiging in Apeldoorn wordt geopend

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat gegevens naar diensten van derden worden verzonden.